FOR MORE INSPIRATION FOLLOW ME

People stacking hands together in the park

WORKSHOPS & WEBINARS

Regelmatig organiseer is een workshop of webinar.
Om te weten wanneer dat deze doorgaan is het best dat je me volgt op facebook en instagram omdat ik ze daar meestal ook aankondig.

Je kan dan kijken onder evenementen op facebook. En op instagram gaat dit meestal terug te vinden zijn in mijn link in bio.

Maar hier op deze pagina zal ik altijd een overzicht zetten en kan je je ook altijd inschrijven hier. Dan moet je wel af en toe eens een kijkje komen nemen dat je zeker niets mist.

Ik heb er altijd heel veel zin in en het geeft me tonnen energie. Hopelijk kom ik je wel eens tegen dan!

Volg me op Facebook of instagram

WEBINAR

Momenteel is er geen webinar gepland.    

Keep you posted!

An investment in knowlegde pays the best intrest

-Ben Franklin-

WORKSHOP

LACHYOGA

Houden we niet allemaal van eens goed lachen? Je krijgt er een lekkere energie van en de wereld ziet er een stukje mooier uit! Tijd voor een lachworkshop! Tijd om het speelse kind weer in ons wakker te maken.

Een hele leuke activiteit voor een vereninging, vrijgezellenfeestje, familiefeest, bedrijfsuitje, teamdag, of zomaar, met collega’s of vrienden.  Ook is de lachworkshop heel geschikt als energizer tussendoor of als afsluiter van een seminarie of verenigingsweekend.

De lachworkshops zijn geschikt voor kleine en grotere groepen. Van 8 tot 30 personen of meer. De workshop duurt meestal rond de 1 tot 1,5 uur maar kan op maat gemaakt worden. 

Tijdens de lachworkhop gaan we veel lol maken en met elkaar verbinden. Een combinatie van lach, dans en spel. Succes en plezier gegarandeerd, plus dat stapje buiten je comfortzone!

De lachworkshop start met een warming-up en daarna diverse oefeningen waar je vanzelf van gaat lachen. Maar ook zijn er korte rustmomenten waar ontspanning en ademhaling centraal staat. Eens goed uitzuchten.

Lachen met een groep is heel krachtig want zien en horen lachen doet lachen. Een positief groepsgevoel en dynamiek zijn hier een geweldig resultaat. De lach zorgt voor verbinding, energie, positiviteit en een hoop plezier!

Kies voor een originele en toffe activiteit. Boek een lachworkshop en see for yourself! Je zal je luchtiger, gezonder en fitter voelen.

De lachworkshops zijn er ook voor senioren of kinderen met een aangepast programma.

Voor een offerte kan je me contacteren via onderstaand formulier.

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?