FOR MORE INSPIRATION FOLLOW ME

WAAROM IK JOU ALS COACH KAN HELPEN

Vaak heb je al vele dingen geprobeerd op eigen kracht en dat is ook een hele goede start. Want dan merk je op dat het alleen niet altijd lukt op voor blijvende verandering te zorgen en patronen te verbreken.
Als coach geef ik je inzichten en stel ik jou de juiste vragen om het onbewuste bewust te maken. Diepgang is de sleutel tot verandering.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en een omgeving te creëren waarin mensen zich goed voelen en de stress achter zich kunnen laten

In een verkennend gesprek bekijken we samen welke vragen jij hebt en hoe coaching hier een antwoord op kan bieden.

Als je even verder scrolt kan je kijken welk van mijn trajecten het best bij jou zou passen. Investeer in jezelf en zet de eerste stap. 

mental-health-2019924_1920

Mijn aanpak

Wat je denkt en voelt bepaalt je ervaringen. Zij maken je tot wie je nu bent en hoe jij de wereld ervaart.  Het innerlijke werk is het werk van meeste waarde en daar ga ik als coach mee aan de slag. 

Alles draait rond hoe jij iets ervaart of hoe jij naar de dingen kijkt en deze interpreteert.  Er ligt altijd iets aan de basis en die is niet altijd zichtbaar.  Maar als we gaan werken aan de basis komt er energie vrij want de dingen die aan de basis liggen werken vaak in tegenstroom met wat jij verlangt. Het is als een elastiek, die je rekt en rekt, en door de grote spanning word je terug getrokken en heb je het gevoel dat je maar niet vooruit geraakt.  Je probeert de dingen te forceren en je vindt dat alles rondom jou zorgt voor die spanning. 

Met grote mildheid naar binnen gaan en kijken wat er onderliggend meespeelt zal ervoor zorgen dat je hart zich open stelt en dan leer je terug mee te gaan in de flow van het leven en zal alles lichter aanvoelen.  

"You can't start
the next chapter
of your life
If you keep re-reading
the last one"

Bewustzijn is is de eerste stap naar verandering. Het is een verruimende ervaring en ik leer jou als coach dat te bereiken. Alsof er weer licht schijnt op dat wat er al was, maar niet zichtbaar. Het zal niet meer aanvoelen als vechten tegen, maar als meegaan in de stroom.  Meer leven in plaats van overleven. Het gaat niet om de buitenwereld maar om de binnenkant en eens je daarmee leert werken zal je de dingen anders leren zien en komt dit ten goede aan jouw levenskwaliteit. 

Als jouw coach is het mijn missie om jou te helpen en jou inzichten aan te reiken die je gaan helpen om het roer om te gooien in welke fase van je leven je nu ook zit.  Je leert ze toe te passen en als je dit onder de knie hebt kan je alleen verder en is mijn taak als coach volbracht.

Het is een meerwaarde voor jezelf en voor iedereen rondom jou. Je zal merken dat als je aan jezelf werkt dat alles rondom jou vanzelf op zijn plaats zal vallen en als een soort kettingreactie mee transformeert.   En ik als coach verheug ik me dat ik hier mijn deel mag bijdragen want dat is de reden waarom ik dit werk ook zo graag en met veel liefde doe.       

VOLLEDIG AANBOD COACHING

"Put yourself at the top of your to-do list
and the rest will fall into place"

GROW Traject

5 individuele sessies van 60 min

€ 325 incl. btw / 5 sessies 

Mogelijkheid in 2 delen te betalen

Als jij op zoek bent naar ondersteuning en bijstand

Iedereen maakt wel momenten in zijn leven mee die ervoor zorgen dat de grond vanonder zijn voeten wegzakt…
Je bent op mentaal of emotioneel vlak vast komen te zitten en je kan het gewoon niet meer alleen. Je hebt iemand nodig die objectief feedback kan geven en aan de hand van tools en inzichten duidelijkheid kan scheppen.

Je zit vast in patronen die je niet meer dienen en je wil losbreken van de situatie waar je nu inzit. Al jouw gedachten zorgen voor veel piekermomenten en je emoties gaan met je aan de haal. En dit helpt jou geen stap verder. Nee het zorgt er juist voor dat jij niet meer helder kan nadenken en dat je het contact met jezelf kwijt bent geraakt. 

Een coaching traject is dan zeker de beste optie voor jou!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als coach is het voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij als persoon. Dat het klikt. En daarom is de eerste stap dan ook dat wij even een half uurtje kennismaken. Jij geeft in dit gesprek ook aan waar jij vastloopt. 
Dit kan zijn op vlak van relaties, carrière, gezondheid, gedachten en emoties, enz.

Eerst en vooral zal ik heel goed luisteren om dan op mijn beurt voor jou aan te geven wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor jou zou kunnen beteken. Daarna is het volledig up to you. Het is vrijblijvend dus je mag hier altijd de tijd nemen om erover na te denken. Voel jij de klik, is het voor jou kristalhelder en wil jij onmiddellijk aan de slag dan maken wij voor jou een planning op voor 5 coaching sessies. Dit is meestal om de 2 à 3 weken.

De coaching sessies zullen doorgaan online via Zoom of in mijn praktijk te Oostende. Wil jij ook eens een sessie laten doorgaan op ons privé domein in Gavere (aan het water) is dit ook een mogelijkheid.

Wat kan je verwachten?

De enige persoon die verandering kan brengen in je leven ben je zelf. Je hoeft dit uiteraard niet helemaal alleen te doen. Als life-coach begeleid ik jou tijdens het proces van waar je nu staat tot waar jij wilt staan. 

Ik hou jou een spiegel voor zodat je de antwoorden op jouw vragen zelf ontdekt. De antwoorden en oplossingen liggen namelijk veelal binnen jezelf, alleen ben je je hier momenteel nog niet van bewust. Als coach laat ik het geloof in jezelf terug groeien en zal je zelfvertrouwen een boost krijgen. 
Je kan maar je volle potentieel naar boven laten komen als je ook bereidt bent actie te ondernemen, stappen te zetten. Na elke sessie overlopen we samen wat er zou moeten gebeuren om jouw leven een draai te geven zodat jij weer het gevoel hebt aan het stuur te zitten. 

Op het einde van de 5 sessies zou het voor jou duidelijk moeten zijn hoe je nu verder moet. Je hebt al enkele stappen mogen zetten dus je weet ook wat er verder nodig is om op het juiste pad te blijven voortgaan. Je hebt genoeg zelfvertrouwen opgebouwd om de nodig stappen te blijven zetten dus kan ik jou hierna ook alle geluk toewensen. 
Je kan erna nog altijd een SOS coaching of een Wandelcoaching inzetten als je dit nodig zou vinden. Als jouw coach blijf ik tenslotte degene die jouw weg kent en waar jij naartoe wil.

Wat dit traject jou kan bieden:

 • Je voelt je krachtiger
 • Je hebt inzicht in je mogelijkheden en je ziet het terug positief
 • Je weet waar je pijnpunten liggen en je weet wat je eraan kan doen
 • Je hebt terug richting en een gevoel van opluchting, het leven voelt niet meer zo zwaar
 • Je bent gewapend voor de verdere uitdagingen van het leven

GROW & GLOW Traject

12 individuele sessies van 60 min

€ 780 incl. btw / 12 sessies 

Mogelijkheid in delen te betalen

Als jij meer wilt halen uit het leven....

Soms is het niet alleen nodig om inzichten te krijgen of duidelijkheid maar wil je ook echt alles uit het leven halen wat er uit te halen is. Je wilt verder, je wilt als persoon ook echt transformeren. Je weet dat als jij de beste versie van jezelf naar boven laat komen dat dit zowel voor jou als jouw leven en de mensen rondom jou zoveel positieve wendingen teweeg zal brengen.

Door genoeg tijd en aandacht te geven aan alle levensgebieden en zowel op mentaal, emotioneel en fysiek vlak de balans terug te vinden zal jij dit kunnen ervaren als kracht en vrijheid

De schaduw is verdwenen en je kan terug stralen en in het licht gaan staan. Dit is een gevoel van geluk. Geluk over wat er is en wat nog gaat komen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als coach is het voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij als persoon. Dat het klikt. En daarom is de eerste stap dan ook dat wij even een half uurtje kennismaken. Jij geeft in dit gesprek ook aan waar jij vastloopt. 
Dit kan zijn op vlak van relaties, carrière, gezondheid, gedachten en emoties, enz.

Eerst en vooral zal ik heel goed luisteren om dan op mijn beurt voor jou aan te geven wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor jou zou kunnen beteken. Daarna is het volledig up to you. Het is vrijblijvend dus je mag hier altijd de tijd nemen om erover na te denken. Voel jij de klik, is het voor jou kristalhelder en wil jij onmiddellijk aan de slag dan maken wij voor jou een planning op voor 12 coaching sessies. Dit is meestal om de 2 à 3 weken. Dat gaat dan over een periode van een half jaar of meer.

De coaching sessies zullen doorgaan online via Zoom of in mijn praktijk te Oostende. Wil jij ook eens een sessie laten doorgaan op ons privé domein in Gavere (aan het water) is dit ook een mogelijkheid.

Wat kan je verwachten?

In dit traject gaan we een stapje verder. Net als bij het GROW traject gaan we een de slag met de situatie waar je nu staat en waar jij naar toe wilt groeien.
De werkwijze is gelijk aan het GROW traject maar na meerdere sessies ben je al echt stappen aan het zetten richting jouw ideale leven. In het GROW & GLOW traject kunnen daarna ook echt aan de slag met het doorbreken van bepaalde patronen in jouw leven.

Ken je dat gevoel dat sommige dingen altijd maar terugkomen in jouw leven en je weet niet goed waar dit aan ligt. Dat zijn patronen. En sommige patronen zijn gunstig maar andere dan ook helemaal niet. Om patronen te doorbreken heb je tijd nodig. En dit traject kan je daar zeker bij helpen. 

Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat voor jou de belangrijkste kernwaarden zijn in het leven. Je leert weer verbinding maken met wie je werkelijk bent, zonder je conditioneringen, overtuigingen en ervaringen uit het verleden.
Dit Traject is voor mensen die uit de sleur willen stappen, zichzelf echt willen leren kennen, bewuster willen leven en een meer waarde gedreven leven willen gaan leiden. Die willen ontdekken wie ze werkelijk zijn en hun werkelijk potentieel willen aanboren.

Wat dit traject jou kan bieden:

 • Je bent je meer bewust geworden van de invloed van jouw gedachten op je gevoelens en je voelt je meer thuis in je emotionele wereld.
 • Je hebt meer vertrouwen in je innerlijke wijsheid waardoor je bewuste keuzes maakt vanuit vrijheid
 • Ken je de kracht van een positieve mindset en kan je dit integreren
 • Je herkent je beperkende overtuigingen en kunt ze ombuigen
 • Je bent energieker en fitter
 • Je kunt meer genieten en in het nu leven
 • Je kent je grenzen en kan deze ook aangeven zonder schuldgevoel
 • Jouw emoties worden jouw innerlijke GPS, je weet wat ze komen vertellen 

sOS coaching

Individuele sessie

€ 65 incl. btw / 60 min

Als je even nood hebt aan inzichten en sparring

Je herkent het wel….zo van die momenten in je leven dat je geen uitweg ziet. Je loopt vast in een bepaalde situatie en je hebt nood aan wat nieuwe inzichten en feedback.  Je vindt niet nodig om een traject aan te gaan maar je wil gewoon even kort op de bal spelen. 
Dan is SOS coaching zeker iets voor jou! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan je coaching boeken als je klikt op de button hieronder. Ik maak hier dan ook tijd voor vrij in mijn agenda want jij hebt nood aan een korte maar krachtige bijstand. Dit kan online via zoom/whats’up of in mijn praktijk te Oostende. Je kan er zoveel inzetten als je zelf wil.

Als je klikt op >> boek je SOS Coaching << kom je in de shop terecht. En daar kan je deze ook bestellen en boeken.

Wat kan je verwachten?

Ik weet als geen ander dat het in het leven niet altijd eenvoudig is om keuzes te maken of richting te vinden. Daarom heb ik SOS coaching in het leven geroepen.
Jij geeft mij heel concreet en duidelijk aan welk het aspect in jouw leven is waar jij even het bos niet meer door de bomen ziet.
Wij gaan hier dan ook onmiddellijk mee aan de slag. 
Ik stel jou gerichte vragen en geef feedback. Het belangrijkste hier is om tot een resultaat te komen. Namelijk dat jij terug duidelijkheid hebt in jouw gedachten en gevoelens. En dat jij ook klaarheid en rust kan ervaren. Een gevoel van opluchting.

Je bent je terug bewust van de stappen die jij zal moeten zetten en je hebt terug een gevoel van richting. Hierdoor kan je weer alleen verder en sta jij weer sterk in je schoenen.

Ken je mij nog niet en wil jij graag even kennismaken dan mag je me zeker contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit duurt een half uurtje en dan kan jij uitmaken of wij een match zijn.  

WANDEL COACHING

1 individuele coaching 

€ 65 incl. btw / 60min

al wandelend alle aandacht voor jou en de natuur om ons heen....

Al wandelend gebeurt er iets bijzonder. Je ontspant meer, je bent relaxt en het praten gaat net dat beetje vlotter. 

En na een stukje wandelen, neemt het tempo af, neemt helderheid toe en gedachten en gevoelens stromen binnen– en dan een Eureka-moment. “Oh dat is wat ik wil! Dit is waar ik voor sta! Ah, dit is mijn besluit. Ik ga het doen!”

Mensen worden er heel mooi van. Je voelt verademing, bevrijding en opluchting.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij trekken er samen op uit. De natuur in. En dit kan zijn hier in Oostende maar evenzeer een plek waar jij je thuis voelt. Als het buiten een straal van 15km buiten Oostende is reken ik gewoon kilometervergoeding aan.

Hier in Oostende trek ik meestal naar het strand als het minder druk is. En anders stel ik je een plek voor dichtst bij jou thuis. Maar dan wel in de natuur.

De wandelcoaching op zich is meestal een uur maar ook hier sta ik niet op mijn uurwerk te kijken en ronden wij het gesprek af wanneer gezegd is wat gezegd moest worden. 

Om je wandelcoaching te boeken volstaat het om mij een berichtje te sturen op 0483/39 39 11 met jouw naam + telefoonnummer en dan neem ik zo snel mogelijk contact op om af te spreken.

Wat kan je verwachten?

Het is mijn ervaring dat bij wandelcoachings het net dat beetje relaxter gevoel ook ervoor zorgt dat het babbelen al snel wat meer diepgang krijgt. Je bent meer in contact met je natuurlijke staat van zijn dit zorgt ook weer voor een ruimer perspectief.

Soms gebruik ik ook de natuur zelf om een beeld te maken van jouw situatie of ook mindfulness is zeker een tool die ik toepas om je even bewust te laten stilstaan en te voelen. Als je meer wil leren werken met je intuïtie is dit zeker een ideale coaching. 

Wat is op dit moment waar in jouw leven? Is er een neiging tot vluchten? Wat is er allemaal? Pas als je iets ziet, kun je er bewust mee zijn. Ontstaat er bewustzijn. Vanuit bewustzijn kun je zien wat er van nature wil veranderen en samen kijken hoe je de weg kunt vrijmaken. 

Na een wandelcoaching:

 • ben je helemaal relaxt en kan je meer helder nadenken
 • sta je meer in contact met je gevoel en kan je daar ook op vertrouwen
 • zie je het bos weer door de bomen
 • je voelt je mentaal lichter en kan je er weer met volle goesting en energie tegen aan
 • Ben jij niet tevreden met jouw manier van leven?
 • Wil jij iets nieuws beginnen maar is jouw angst groter dan je vertrouwen?
 • Mis je veerkracht en kan je moeilijk dingen loslaten? 
 • Ervaar jij veel zorgen en stress?
 • Leef jij op automatische piloot en ben je vastgeroest in gewoontes?
 • Heb je last van relatieproblemen of een breuk?
 • Heb jij een zware rugzak die je dag in dag uit met je meedraagt?
 • Onderdruk jij negatieve gevoelens?
 • Heb je het gevoel dat iedereen op je rekent en cijfer je jezelf vaak weg?
 • Veeg je je tranen weg en wil je je sterk houden? Je zegt dat het goed gaat maar diep van binnen voelt dit helemaal niet zo?
 • Heb je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?
 • Sta jij op een belangrijk keerpunt in je leven en ben je even de pedalen kwijt?
 • Wil je meer zelfvertrouwen en je angsten overwinnen?

HERKEN JE JE IN 1 OF MEERDERE
DAN IS COACHING DE OPLOSSING VOOR JOU!

iedereen kan het

Iedereen kan een coachingtraject volgen want het is een verrijkende ervaring en een katalysator voor persoonlijke groei

geloof in jezelf

Door in jezelf te geloven ben je al halverwege en is alles mogelijk.

eerst jij

Het mooiste wat je kan worden is jezelf. Draag zorg voor jezelf en de rest valt op zijn plaats.

Investeren in jezelf is de beste
investering die je kunt maken

Heb jij nog andere vragen voel je dan vrij om mij te contacteren via dit contactformulier

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?