WAAROM IK JOU ALS COACH KAN HELPEN

Vaak heb je al vele dingen geprobeerd op eigen kracht en dat is ook een hele goede start. Want dan merk je op dat het alleen niet altijd lukt op voor blijvende verandering te zorgen en patronen te verbreken.
Als coach geef ik je inzichten en stel ik jou de juiste vragen om het onbewuste bewust te maken. Diepgang is de sleutel tot verandering.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en een omgeving te creëren waarin mensen zich goed voelen en de stress achter zich kunnen laten.

In een verkennend gesprek bekijken we samen welke vragen jij hebt en hoe coaching hier een antwoord op kan bieden. Als je even verder scrolt kan je kijken welk van mijn trajecten het best bij jou zou passen. 

Investeer in jezelf en zet de eerste stap. 

De voordelen van persoonlijke Coaching

Objectieve feedback

Geen kritiek of goed bedoeld advies. Dat krijg je al genoeg. Je krijgt een spiegel voorgehouden en je krijgt objectieve en oordeelloze feedback waar je echt mee aan de slag kan!

Diepgang is de sleutel

Het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt. We gaan dieper in op kwesties, zodat jij tot de nodige inzichten kan komen en zelfredzamer wordt.

Zelfinzicht als vertrekpunt

Zoals je een ding doet zo doe je alles. Je leert jezelf beter kennen en komt vaak tot echte AHA-momentjes. Door jezelf onder de loep te nemen ga je zelfbewustzijn leren inzetten.

Doorbreken van patronen

Patronen in je denken, voelen en gedrag zijn veel sneller te doorbreken als je vanop een afstand er naar kan kijken. Vaak als je er midden in zit zie je het niet helder.

"You can't start
the next chapter
of your life
if you keep re-reading the last one"

Mijn Aanpak

JE AANDACHT NAAR BINNEN KEREN

Wat je denkt en voelt bepaalt je ervaringen en hoe je met alles omgaat. Zij maken je tot wie je nu bent en hoe jij de wereld ervaart.  Het innerlijke werk is het werk van meeste waarde en daar ga ik als coach mee aan de slag. 

Alles draait rond hoe jij iets ervaart of hoe jij naar de dingen kijkt en deze interpreteert.  Er ligt altijd iets aan de basis en die is niet altijd zichtbaar.  Maar als we gaan werken aan de basis komt er energie vrij want de dingen die aan de basis liggen werken vaak in tegenstroom met wat jij verlangt. Het is als een elastiek, die je rekt en rekt, en door de grote spanning word je terug getrokken en heb je het gevoel dat je maar niet vooruit geraakt.  Je probeert de dingen te forceren en je vindt dat alles rondom jou zorgt voor die spanning. 

Met grote mildheid naar binnen gaan en kijken wat er onderliggend meespeelt zal ervoor zorgen dat je hart zich open stelt en dan leer je terug mee te gaan in de flow van het leven en zal alles lichter aanvoelen.  

JE BEWUSTZIJN VERGROTEN

Bewustzijn is is de eerste stap naar verandering. Het is een verruimende ervaring en ik leer jou als coach dat te bereiken. Alsof er weer licht schijnt op dat wat er al was, maar niet zichtbaar. Het zal niet meer aanvoelen als vechten tegen, maar als meegaan in de stroom.  Meer leven in plaats van overleven. Het gaat niet om de buitenwereld maar om de binnenkant en eens je daarmee leert werken zal je de dingen anders leren zien en komt dit ten goede aan jouw levenskwaliteit. Je gaat meer creëren in plaats van reageren.

TOOLS EN INZICHTEN

Als jouw coach is het mijn missie om jou te helpen, jouw van de nodige tools te voorzien die jou tot inzichten brengt en die je gaan helpen om het roer om te gooien in welke fase van je leven je nu ook zit.  Je leert ze toe te passen en als je dit onder de knie hebt kan je alleen verder en is mijn taak als coach volbracht.

TRANSFORMATIE

Het is een meerwaarde voor jezelf en voor iedereen rondom jou. Je zal merken dat als je aan jezelf werkt dat alles rondom jou vanzelf op zijn plaats zal vallen en als een soort kettingreactie mee transformeert.   En ik als coach verheug ik me dat ik hier mijn deel mag bijdragen want dat is de reden waarom ik dit werk ook zo graag en met veel liefde doe. 

"Put yourself at the top of your to-do list
and the rest will fall into place"

Wat zijn de instapmogelijkheden?

Grow Traject

5 individuele sessies van 90min

€ 325 / 5 sessies

Mogelijkheid om in 2 keer te betalen

Grow&Glow Traject

12 individuele sessies van 90 min

€ 780 / 12 sessies

Mogelijkheid om in delen te betalen

Losse Sessie

1 individuele sessie van 90 min

               € 65 / 90min

Wandelcoaching

1 individuele wandelcoaching van 90min

65€/ 90min

HERKEN JE JE IN 1 OF MEERDERE
DAN IS COACHING DE OPLOSSING VOOR JOU!

 • Ben jij niet tevreden met jouw manier van leven?
 • Wil jij iets nieuws beginnen maar is jouw angst groter dan je vertrouwen?
 • Mis je veerkracht en kan je moeilijk dingen loslaten? 
 • Ervaar jij veel zorgen en stress?
 • Leef jij op automatische piloot en ben je vastgeroest in gewoontes?
 • Heb je last van relatieproblemen of een breuk?
 • Heb jij een zware rugzak die je dag in dag uit met je meedraagt?
 • Onderdruk jij negatieve gevoelens?
 • Heb je het gevoel dat iedereen op je rekent en cijfer je jezelf vaak weg?
 • Veeg je je tranen weg en wil je je sterk houden? Je zegt dat het goed gaat maar diep van binnen voelt dit helemaal niet zo?
 • Heb je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?
 • Sta jij op een belangrijk keerpunt in je leven en ben je even de pedalen kwijt?
 • Wil je meer zelfvertrouwen en je angsten overwinnen?

iedereen kan het

Iedereen kan een coachingtraject volgen want het is een verrijkende ervaring en een katalysator voor persoonlijke groei

geloof in jezelf

Door in jezelf te geloven ben je al halverwege en is alles mogelijk.

eerst jij

Het mooiste wat je kan worden is jezelf. Draag zorg voor jezelf en de rest valt op zijn plaats.

Investeren in jezelf is de beste
investering die je kunt maken

Heb jij nog ander vragen voel je dan vrij om mij te contacteren via onderstaand contactformulier

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?